Tedaviler

İstanbul Kürtaj

Kürtaj, rahim içinde oluşan ve istenmeyen veya sağlıksız gebeliğin özel tıbbi yöntemlerle sonlandırılması işlemidir. Günümüzde bu işlem vakum yöntemiyle yapılmaktadır...

Devamını Oku
Kısırlık Tedavisi

Kısırlık; 35 yaş altı son 1 yıl, 35 yaş üstü son 6 ay içerisinde korunmasız periodik bir şekilde denenmesine rağmen gebelik durumunun teşhis edilememesi olarak tanımlanmaktadır.

Devamını Oku
İstanbul Tüp Bebek Tedavisi

Tüp bebek tedavisinin çıkış sebebi doğal yollardan diğer üreme teknikleriyle çocuk sahibi olamayanları çocuk sahibi yapmaktır.

Devamını Oku
İstanbul Histeroskopi

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile tanı ve tedavi yöntemlerinde büyük gelişmeler yaşanmış ve bu süreç çok daha konforlu hale gelmiştir.

Devamını Oku
İstanbul Laparoskopi

Laparoskopi uygulaması tıp alanında birçok farklı hastalığın tanı ve tedavisinde uygulanmaktadır. Ancak çoğunlukla kadın hastalıklarında ihtiyaç duyulmaktadır.

Devamını Oku
Laparoskopik Cerrahi

Teknolojinin gelişmesi ile tanı ve tedavi yöntemlerinde büyük gelişmeler yaşanmıştır. Bu gelişmelerin en önemlilerinden biri de laparoskopik cerrahidir.

Devamını Oku
İstanbul Vajina Beyazlatma

Vajina beyazlatma işlemi; kadın genital bölgede iç dudaklar, dış dudaklar, anal bölge, makad bölgesi ve vajina girişinde uygulanabilmektedir.

Devamını Oku
İstanbul Vajinismus Tedavisi

Vajinismus genç kızın ilişki esnasında kendini istemsiz olarak kasması, erkeği reddetmesi ve ilişkiye girememesidir.

Devamını Oku
Vajina Daraltma

Gerek bilimsel araştırmalar gerekse teknoloji alanında yaşanılan gelişmeler sonucunda vajina daraltma, vajina beyazlatma ya da labioplasti gibi uygulamalar gerçekleştirilebilmektedir.

Devamını Oku
İstanbul İdrar Kaçırma Tedavisi

İdrar kaçırma, günlük rutin yaşamı sınırlayan ve  kişiye hem utanç hem de sıkıntı yaratan bir problemdir...

Devamını Oku